Agenda

ONDERNEMERS, DOET U (OOK WEER) MEE?  Omdat ie nog steeds zo populair is bij het publiek houden we dit event erin. Al vele malen was deze fietstocht een groot succes. Niet alleen voor de fietsende deelnemers, maar ook voor de ondernemers. Voor velen is het event bekend, die doen namelijk al één of meerdere jaren met ons mee.  
Op 28 Februari staat de algemene ledenvergadering gepland. Dit jaar gaan we op bezoek bij Oerlemans plastics in Giessen! Alle leden zijn van harte uitgenodigd. Het programma is als volgt: Inloop 19.30 Bedrijfspresentatie & rondleiding 20.00 - 20.45 Pauze 20.45 - 21.00 ALV 21.00 Industrieweg 7 , 4283 Gx Giessen

Graag willen we jullie uitnodigen om samen met ons het nieuwe jaar in te knallen op schietbaan De Rommert in Andel Inloop van af 19:00Entree en drinken zijn gratis.Schieten vanaf 20:00Als je wil; schieten dan graag even opgeven via de mail: info@ov-aalburg.nl en je legitimatie meenemen. kosten voor het schieten is € 20,- (contant betalen) […]

De voorbereidingen voor de ALV en de traditionele fietstocht Aalburg Rond 2024 zijn achter de schermen alweer gestart. Nog niet alles is helder, de data zijn al wel bekend. Schrijf je mee? Verdere info volgt. 

De Eindejaarsactie 2023 komt weer in de startblokken. Het evenement vindt plaats van 27 november tot en met 23 december. Leden die mee willen doen, dienen zich in te schrijven voor 1 november aanstaande via info@ov-aalburg.nl. Wees welkom om mee te doen!Maar niet vergeten: 1 november 2023 sluit de inschrijving.